6 apr. 2016


УРОЧИСТЕ СВЯТО

25 березня Кишинівська бібліотека ім. Лесі Українки відсвяткувала свій 25-й ювілей з дня заснування. Зал ледве вмістив усіх бажаючих, які прийшли привітати колектив бібліотеки з цим святом.
 У нашому житті великі свята трапляються не так часто, тому хочеться, щоб вони проходили в максимально приємній обстановці.
Одну з головних ролей у створенні атмосфери грає візуальне оформлення свят. Навколишня краса діє на всіх учасників події позитивно, налаштовуючи на добрий лад.
Суворе і одночасно урочисте оформлення нашого ювілею створювалося задовго до проведення свята з використанням всіх доступних в нашому арсеналі засобів: драпіровок з тканин, різноманітних панно, декоративних стрічок, повітряних куль, вітальних банерів, прапорів та інших предметів декору.
Основною лінією оповідання - лейтмотивом усього свята стала така тема як - внесок тих конкретних людей, які брали участь у створенні бібліотеки і її подальший розвиток.
Особливу гордість в оформленні представляли: центральне панно і панно «Родовідне дерево бібліотеки», на якому відображена історія розвитку бібліотеки в особах. 
Численні фоторафії, оригінально розміщені на старих платівках, стали продовженням теми.
Над усім цим добре попрацювали всі працівники бібліотеки.
Сподіваємося, що всі присутні отримали естетичне задоволення не тільки від почутого, але і від побаченого.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu