27 ian. 2014


CARTE SUB PERNĂ


Filiala „Lesea Ukrainka” este mereu alături de voi. Vom încerca să vă aducem la cunoştinţă cîteva din cărţile noi primite recent. De această dată am hotărît să vă propunem o serie de romane de dragoste care sperăm să vă facă serile mai frumoase şi lectura mai plăcută. Nu ezitaţi, veniţi şi savuraţi farmecul cărţilor.


Steel, Danielle. Două vieţi / Danielle Steel; trad.: Laura Berteanu. – Bucureşti: Litera Internaţional, 2012. – 384 p.
Tanya Harris, o scriitoare liber-profesionistă, primeşte pe neaşteptate şansa de a-şi îndeplini visul de-o viaţă: acela de a scrie scenariul pentru un important film la Hollywood, un vis pe care l-a abandonat pentru a-şi dedica timpul familiei. Din clipa în care păşeşte în legendarul Beverly Hills Hotel, Tanya este aruncată într-o lume nouă, în care simte că renaşte.


Putney, Mary Jo. Când dragostea te schimbă / Mary Jo Putney; trad.: Claudia Asănăchescu. – Bucureşti: Litera, 2003. – 368 p.
Grey Sommers, cunoscut ca Lord Wydham, nu a întîlnit niciodată în viaţă o situaţie din care să nu poată ieşi folosindu-se de farmecul propriu. Însă aventura cu soţia unui important funcţionar din Ministerul Poliţiei, un om brutal şi răzbunător, îl aruncă în temniţă vreme de un deceniu...

Ali, Monica. Prinţesa Diana. Poveste nespusă / Monica Ali; trad.: Valentina Georgescu. – Bucureşti: Litera Internaţional, 2012. – 336 p.
Într-un roman tulburător, scriitoarea Monica Ali a imaginat pentru Lady Di o altă soartă. După înscenarea propriei morţi, Diana duce o existenţă liniştită într-un mic orăşel din America – pînă cînd trecutul ameninţă să îi distrugă noua viaţă.


Steel, Danielle. Hotel Vendome / Danielle Steel; trad: Graal Soft. – Bucureşti: Litera Internaţional, 2012. – 288 p.
Hugues Martin, un tînăr şi ambiţios hotelier, vede în vechiul şi dărăpănatul hotel Vendome ceea ce nimeni altcineva nu vede – un adevărat diamant neşlefuit, ascuns pe o străduţă liniştită din Manhattan - , iar eforturile uriaşe pe care le depune pentru restaurarea lui sunt în final răsplătite.


Putney, Mary Jo. Dansul pasiunii / Mary Jo Putney; trad: Graal Soft. Bucureşti: Litera Internaţional, 2012. – 432 p.
Asemenea tizului său, Lucifer, Lordul Strathomore este renumit pentru frumuseţea sa nepămîntească şi inteligenţa diabolică. Un eveniment tragic din trecut l-a determinat să-şi folosească înzestrările excepţionale pentru a-şi ocroti ţara de inamicii nevăzuţi, şi se achită de misiune la perfecţie – pînă întlneşte o femeie misterioasă...

Vă aşteptăm cu drag! Lectură plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu