23 iul. 2014


ФІЛІЯ ім. ЛЕСІ УКРАЇНКИ
приймала гостей
ТРОЛЕЙБУКА

      22 липня в міському парку по вул. Роз в Тролейбукі представляли роботу філії ім. Лесі Українки його працівники. Знайомство починалося з невеликої книжкової виставки, що складалася з трьох частин:
1. робота філії ​​в рекламних буклетах;
2. новинки української дитячої літератури;
3. Україна для мандрівників.


      Потім всі бажаючі могли самостійно вибрати в тролейбукі будь-яку, книгу, підібрати малюнок для розфарбовування. Малюкам казки читали дорослі та бібліотекар.


      Творчим і просто здібним дітям, охочим втілити свої дизайнерські ідеї на папері, ми запропонували декорувати плаття для Попелюшки, використовуючи весь наявний набір предметів і інструментів: папір, клей, ножиці, фарби, пензлики, шаблони і т. п..



Протягом дня діти створювали свої маленькі шедеври, після чого кращі роботи кріпилися на пано із зазначенням прізвища та імені автора.



      Звичайно ж, розфарбовувати сукні - заняття для дівчат. У хлопчаків - своя програма. Чого тільки вони не робили: і прапори неіснуючих країн (обов'язково на паличці), і човники для юних моряків, і різні, зрозумілі тільки їм самим, конструкції.

 А наприкінці - фото зі своїми виробами на пам'ять.


      Але не тільки на папері діти втілювали свої ідеї. Кольорова крейда допомогла дітям залишити сліди своєї творчості на асфальті.


Особливо кумедно і зворушливо це виглядало у малюків. Ці юні «мадонарі» намагалися як могли. І не дарма. Всі оцінили їх працю.


      Діти - народ рухливий і довго сидіти на місці не хочуть. Тому в перервах між виробами проводилися рухливі ігри. Особливо сподобалися дітям такі як «Пріщепочкі» і «Знайди рукавицю».

Так і пролетів ще один
ДЕНЬ ЛІТНІХ КАНІКУЛ
залишивши в пам'яті приємні спогади!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu