25 ian. 2015


ЛЬОДОВА КАЗКА ХАРБІНА

У китайському Харбіні стартував 31-й щорічний міжнародний фестиваль льоду і снігу.
Приготування до фестивалю стартували 10 грудня.
Скульптори працювали практично цілодобово, щоб вчасно завершити оформлення свята - на це було відведено всього 15 днів.
Тематика фестивалю змінюється щороку. А за скульптури відповідає виключно фантазія їх авторів.
За звання кращих змагалися 67 команд з 11 країн, зокрема, Німеччини, Китаю, Японії, Росії та України. Тисячі майстрів з усього світу побудували ціле місто з крижаних скульптур, які в нічний час підсвічуються світлодіодними лампами і лазерами, створюючи яскраві архітектурні образи.
У цьому році у фестивалі від України прийняла участь команда з Одеси. Одеські скульптори створили крижану скульптуру "Байдужість". Автором ідеї та макету став  Олександр Коршунов.
Байдужість - це стан повної незацікавленості подіями, які відбуваються навколо, апатичне і байдуже ставлення до коханих і близьких людей, бездушність. Байдужій людині все одно, що відбувається навколо неї. Їй не цікаві почуття і емоції інших людей, події, що відбуваються навколо, та їх соціальна оцінка. На створення снігової "Байдужості" пішло три доби і куб штучного снігу розміром 3х3х3,5 метра. Цікаво, що команда брала участь у конкурсі вперше. За підсумками конкурсу одесити ввійшли до трійки кращих і одержали приз, повідомляє УНН з посиланням на Культурометр.
Вітаємо команду з дебютом і бажаємо подальших перемог!


Un comentariu:

  1. Жаль, что нам природа не позволяет проводить такие красивые конкурсы.

    RăspundețiȘtergere