23 sept. 2015




Святкова атмосфера в бібліотеці


Найкращий спосіб дізнатися якомога більше про можливості бібліотеки - це відвідати її в Тиждень відкритих дверей. Бібліотека приготувала багато цікавого для жителів міста. Це і бібліотечний фото-вернісаж, і пано, оформлені малюнками наших читачів по книжці Аркадія Сучевяну „În cămaşă de cireaşă” , і виставка аплікацій Здрастуй, школо! : офісний стиль одягу в дитячій інтерпретації”. Для всіх бажаючих були організовані екскурсії по бібліотеці, виставки книг і періодики, проведені огляди новинок і відео-перегляди.
З самими актуальними подіями сьогоднішнього дня читачі могли познайомитися з періодичних видань, представлених в інформаційній зоні Це актуально сьогодні. У бібліотеці також працював Фото-Арт біля книжкової виставки - кожен читач міг сфотографуватися з улюбленою книгою.
Читачам був продемонстрований фільм про бібліотеку імені Лесі Українки, знятий працівниками бібліотеки. На честь свята бібліотекарі роздавали всім закладки та буклети про діяльність Муніципальної бібліотеки Б.П.Хашдеу і про нашу бібліотеку, яка являється її філією. 
Ми вдячні своїм читачам за привітання, за посмішки, за спілкування!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu