2 mai 2012


Бенефіс української книги

 

Hаша бібліотека з 26 по 29 квітня прийняла участь у презентації книжок українських видавництв „Веселка”, „Букрек”, „АВДІ”, „АБАЛАГАМАГА”, „Форум”, „Етнос”, „АВІАЗ” в виставочному центрі MOLDEXPO в рамках 16 - го Міжнародного Салону Дитячої та юнацької Книги. Всі бажаючі завітали на цю виставку і познайомилися з цікавими книжками, які представила бібліотека імені Лесі Українки.

Протягом чотирьох днів діти та їх батьки змогли ознайомитися з книгами як уподобаних, так і нових авторів. Нові книги подаровані бібліотеці Посольством України в Республіці Молдова.

До виставлених на експозиції книг поширений інтерес виявляли люди різних національностей та культур. Увагу дітей прикували яскраві, кольорові обкладинки дитячих видань, інтерес дорослих був спрямований до альбомів з фотографіями українських природних красот, історичних пам’ятників давньої та сучасної культури з позначенням туристичних маршрутів України.

Увагу молодих художників-оформлювачів книги привернули дитячі видання з малюнками, виконаними у незвичайній техніці.

З метою пропаганди діяльності бібліотеки була представлена друкована рекламна продукція про неї. Так, особливим запитом користувалися: буклет виданий до 20-ої річниці заснування бібліотеки, газета «Рідне слово» та візитна картка бібліотеки.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu